Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
5.5 °C 71%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Κόσμος
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Πυρκαγιά έχει κάψει 20 σπίτια στην Ιαπωνία - Οι περισσότεροι κάτοικοι απομακρύνθηκαν [βίντεο]
Ημερομηνία: 19/11/2025, 01:12 - Εμφανίσεις: 55



Μια πυρκαγιά κατέστρεψε μια κατοικημένη περιοχή στη νοτιοδυτική πόλη Οΐτα στην Ιαπωνία την Τρίτη, αναγκάζοντας περισσότερους από 170 ανθρώπους να εκκενώσουν την περιοχή και αφήνοντας ένα άτομο αγνοούμενο, όπως έγινε γνωστό από τις αστυνομικές αρχές και άλλες αρχές της περιοχής.

Η πυρκαγιά ξέσπασε σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή βορειοανατολικά του αλιευτικού λιμανιού Σαγκανόσεκι, με αποτέλεσμα να καταστραφούν τουλάχιστον 20 κτίρια, σύμφωνα με τις αρχές.

Η φωτιά εξαπλώθηκε επίσης σε δασώδη έκταση κοντά στην περιοχή, όπως διαπίστωσε δημοσιογράφος του Kyodo News.

Η κλήση έκτακτης ανάγκης για την πυρκαγιά στην περιοχή Σαγκανόσεκι έγινε γύρω στις 5:45 μ.μ.

Ένας άνδρας 70 χρόνων αγνοείται, σύμφωνα με τις αρχές.

Ακόμα δεν υπάρχει σαφής εικόνα από το πεδίο για το αν θα μπορέσει να τεθεί σύντομα υπό έλεγχο η πυρκαγιά.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Η Ιαπωνία είχε εκδώσει προειδοποίηση για ισχυρούς ανέμους Η μετεωρολογική υπηρεσία είχε εκδώσει προειδοποίηση για ισχυρούς ανέμους στα ύδατα της περιοχής το απόγευμα της Τρίτης.

Ο Γιουίτσι Κούμπο, ένας 77χρονος κάτοικος, εξεδήλωσε την έκπληξή του για την έκταση της πυρκαγιάς, λέγοντας: «Δεν πίστευα ότι η φωτιά θα έφτανε στο βουνό που είναι σε κάποια απόσταση».

Μια γυναίκα 60 χρόνων που ήρθε να δει την πυρκαγιά έπειτα από την καταφύγιά της σε ένα δημοτικό κέντρο εκκένωσης δήλωσε ότι έφυγε βιαστικά χωρίς σχεδόν κανένα από τα υπάρχοντά της, καθώς η φωτιά «εξαπλώθηκε σε μια στιγμή».document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Ένας άνδρας 70 χρόνων που ζει πολύ κοντά στο σπίτι όπου ξέσπασε η φωτιά είπε: «Η φωτιά εξαπλώθηκε γρήγορα και ξαφνικά.

Είμαι πολύ ανήσυχος».

Ένας άνδρας 80 χρόνων δήλωσε επίσης: «Έχω συγγενείς που ζουν εκεί, οπότε ανησύχησα και ήρθα να ρίξω μια ματιά.

Ανησυχώ για το πόσο θα εξαπλωθεί η φωτιά»....

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Κόσμος"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Κόσμος"
ARTICLES
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
· There is a huge difference between someone who loves you and someone who loves the way you make them feel
· What to know about milk
· The borderline narcissistic person
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
5.5 °C 71%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies